Äggkoketter i mikro
Ingredienser
Du behöver
En kopp som lätt smord med smör.
2
blad mangold eller spenat/ portion
1
ägg per portion
Gör så här:
- Skär mangolden i strimlor. Placera på botten av koppen, knäck i ett ägg. Sätt två koppar i mikron. Kör på full effekt ( 800) i en minut. Låt stå en minut. Kolla om ägget stelnat. Det är lätt hänt att ägget blir för hårt så det gäller att lära sig känna sin mikro.
- Servera med en klick gräddfil och lite salt.
![Äggkoketter i mikro](/uploads/_1200x801_crop_center-center_82_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 1200w, /uploads/_2400x1602_crop_center-center_61_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 2400w, /uploads/_992x662_crop_center-center_82_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 992w, /uploads/_1984x1324_crop_center-center_61_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 1984w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 768w, /uploads/_1536x1025_crop_center-center_45_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 1536w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 576w, /uploads/_1152x769_crop_center-center_45_line/Koketter_DSC09272_PS.jpg 1152w)