Äppelglögg
Ingredienser
1 l
äppelmust
Skal av 1 lime eller 1 apelsin (eko)
1 bit
ingefära (cirka 2 cm)
2
stjärnanis
2
kanelstänger
2
hela kardemummakapslar eller 6 kardemummakärnor
Så gör du
- Koka upp glöggen och låt stå och dra i cirka en timme.
- Sila glöggen. Servera exempelvis med torkade tranbär och mandlar.
![Äppelglögg](/uploads/Recept/_1200x800_crop_center-center_82_line/MG_0784.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x661_crop_center-center_82_line/MG_0784.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x1322_crop_center-center_61_line/MG_0784.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x512_crop_center-center_60_line/MG_0784.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x1024_crop_center-center_45_line/MG_0784.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x384_crop_center-center_60_line/MG_0784.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x768_crop_center-center_45_line/MG_0784.jpg 1152w)