Ärtröra med fetaost
Ingredienser
3
skivor bröd som delas i trianglar
200 g
frysta ärter
1⁄2
vitlöksklyfta
50 g
fetaost
1⁄2 dl
matlagningsyoghurt
2 msk
färsk mynta
1–2 msk
limesaft
Svartpeppar
Så gör du
- Mixa ärterna grovt och blanda med smulad fetaost, yoghurt, mynta och limesaft.
- Skeda röran på brödtrianglarna. Dra ett varv med pepparkvarnen och garnera med myntablad.
![Ärtröra med fetaost](/uploads/_1200x800_crop_center-center_82_line/MG_6779_190412_191643.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/MG_6779_190412_191643.jpg 992w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/MG_6779_190412_191643.jpg 768w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/MG_6779_190412_191643.jpg 576w, /uploads/_1152x768_crop_center-center_45_line/MG_6779_190412_191643.jpg 1152w)