Braxenröra
Ingredienser
5–6 portioner
400 g
varmrökt eller kallrökt braxen
2
kokta ägg
1
rödlök
1 dl
majonnäs
2 msk
crème fraiche
2 msk
sweet chilisås
1 tsk
cayennepeppar
1 msk
finhackad dill
Så gör du
- Tillaga braxen och finfördela den, de kokta äggen och löken med mixerstav.
- Blanda majonnäs, crème fraiche, sweet chili, cayennepeppar och finhackad dill.
- Blanda ihop alltihopa och låt stå i kyl ett par timmar före servering.
- Servera med bröd eller potatis.
![Braxenröra](/uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/3D0A3506web_190412_192609.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/3D0A3506web_190412_192609.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/3D0A3506web_190412_192609.jpg 576w)