Brysselkål & stekt fisk
Ingredienser
500 g
gösfilé
500 g
brysselkål
Sås
1 dl
crème fraiche
1 msk
hackad mynta
½ msk
hackad chilifrukt
Några droppar
citronsaft
Salt, svartpeppar
Så gör du
- Blanda ihop ingredienserna till såsen. Låt stå och dra.
- Ansa brysselkålen och koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten.
- Stek under tiden gösfiléerna i smör. Servera med såsen.
![Brysselkål & stekt fisk](/uploads/Recept/_1200x1799_crop_center-center_82_line/brysselkal.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1487_crop_center-center_82_line/brysselkal.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1151_crop_center-center_60_line/brysselkal.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x863_crop_center-center_60_line/brysselkal.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1727_crop_center-center_45_line/brysselkal.jpg 1152w)