Citronmarinerade kantareller
Ingredienser
1 l
små kantareller
1
gul lök
Kryddlag
½ dl
citronsaft
½ dl
spritättika
2 dl
vatten
1 dl
socker
2 tsk
salt
1 tsk
senapsfrön
1–2 msk
rybsolja
Gör så här
- Mät upp ingredienserna till kryddlagen i en kastrull och koka upp. Koka kantarellerna i kryddlagen några minuter och häll sedan över oljan. Häll upp den heta ättiksinläggningen i rena burkar.
![Citronmarinerade kantareller](/uploads/_1200x1799_crop_center-center_82_line/49_D2A7686.jpg 1200w, /uploads/_2400x3599_crop_center-center_61_line/49_D2A7686.jpg 2400w, /uploads/_992x1487_crop_center-center_82_line/49_D2A7686.jpg 992w, /uploads/_1984x2975_crop_center-center_61_line/49_D2A7686.jpg 1984w, /uploads/_768x1151_crop_center-center_60_line/49_D2A7686.jpg 768w, /uploads/_1536x2303_crop_center-center_45_line/49_D2A7686.jpg 1536w, /uploads/_576x863_crop_center-center_60_line/49_D2A7686.jpg 576w, /uploads/_1152x1727_crop_center-center_45_line/49_D2A7686.jpg 1152w)