Citronskum ur Marthas kokbok
Ingredienser
4 portioner
3
ägg
1 dl
socker
Saften av en citron
Skalet av 1/2 citron
3
blad gelatin
Så gör du
- Skilj gulor och vitor. Vispa gulor och socker till skum. Tillsätt citron.
- Upplös gelatinet och blanda ner det.
- Vispa vitorna för sig och rör ned dem försiktigt.
- Häll upp skummet i lämplig skål eller i portionsskålar och ställ det kallt.
- Servera gärna med småbröd när det stelnat.
![Citronskum ur Marthas kokbok](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/D2A4582.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/D2A4582.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/D2A4582.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/D2A4582.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/D2A4582.jpg 1152w)