Crepes
Ingredienser
Cirka 16 stycken
Crepes
2 dl
vetemjöl
1 dl
ärtmjöl
1⁄2 tsk
salt
5 dl
mjölk
4
ägg
Fyllning
Hummus
1 dl
turkisk yoghurt
1
paprika
1⁄2
zucchini (cirka 150 g)
1⁄2
aubergine (cirka 150 g)
50 g
spenat
Salt, peppar, olja
Crepes
- Blanda alla ingredienser till en jämn smet.
- Låt svälla cirka 30 minuter. Stek gyllenbruna plättar.
Fyllning
- Skär grönsakerna i lagom munsbitar.
- Värm upp olja i en stekpanna och stek grönsakerna så de blir mjuka och får lite färg. Lämna tuggmotstånd.
- Tillsätt spenaten och låt den bli varm. Smaka av med salt och peppar.
- Bred hummus och yoghurt på varje plätt. Fyll grönsakerna på ena halvan och vik över andra halvan av plätten. Servera med en fräsch sallad till.
![Crepes](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_9932.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_9932.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_9932.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_9932.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_9932.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_9932.jpg 1152w)