Bulle med smöröga
Ingredienser
1
bulladeg (länk till recept nedan)
200 g
smör
3 msk
vaniljsocker
1 dl
socker
Så gör du
- Börja med att bereda en bulladeg. Länk till grundreceptet hittar du nedan.
- Gör fyllningen. Blanda samman smör, socker och vaniljsocker.
- Baka ut runda bullar. Låt dubbeljäsa.
- Tryck med fingret ner ett hål, fyll med smör- och sockersmeten. Pensla med ägg.
- Grädda i 225 grader i cirka 12 minuter.
![Bulle med smöröga](/uploads/_1200x799_crop_center-center_82_line/dallasbullar_190412_191314.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/dallasbullar_190412_191314.jpg 992w, /uploads/_768x511_crop_center-center_60_line/dallasbullar_190412_191314.jpg 768w, /uploads/_576x383_crop_center-center_60_line/dallasbullar_190412_191314.jpg 576w, /uploads/_1152x767_crop_center-center_45_line/dallasbullar_190412_191314.jpg 1152w)