• Kontakt
  • Om oss
  • Evenemang
  • För föreningar
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Stöd oss
  • Marthashop
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
Sök
Engagera dig Bli medlem
Stäng
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
  • Marthashop
  • Om oss
  • För föreningar
  • Projekt & Kampanjer
  • Evenemang
  • Kontakt
  • Engagera dig Bli medlem

Dipp till glöggmyset

Dipp till glöggmyset

Ingredienser


1
päron, gärna inhemskt eller ekologiskt
50 g
getost/blåmögelost
½ dl
nötter/mandlar
3 msk
créme fraiche

Så gör du


  1. Smula sönder eller finhacka osten.
  2. Hacka nötterna.
  3. Skala päronet och riv på rivjärnets grova sida.
  4. Blanda allt i en skål och tillsätt crème fraiche.
  5. Servera exempelvis med rågchips.

Kategorier

  • Recept
  • Maträtt
  • Såser & röror
  • Huvudråvara
  • Frukt
  • Mattraditioner
  • Jul
  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
Dipp till glöggmyset

Detta kan intressera dig

Gäddcarbonara

Recept

Glutenfri bulladeg med saffransfyllning

Recept

Focaccia

Recept

Följ Martha
på sociala medier

  • Kontakta oss
  • Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
    Medelhavsgatan 14 C 00220 Helsingfors
  • 044 402 6884
  • Om oss
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Bli medlem
  • Rådgivning
  • Tidskriften Martha
  • Styrelsen 2025–2027
  • Historik
  • Inspiration
  • Smartha tips
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Evenemang
  • Nyheter
  • Marthashop
  • Video
  • Marthapodden
  • För föreningar
  • Marthaförbundets förtjänsttecken
  • Föreningsteknik
  • Frågor & Svar
  • Föreningsstöd
  • Marthaförbundets integritetspolicy
  • Marthaförbundets cookiepolicy
  • Karta över marthaföreningar
  • Kontakt
  • Pressmaterial
  • Marthaförbundets faktureringsuppgifter
  • Mötesrum Victoria
  • Våra projekt
  • Alla ut med Martha
  • Hantera vardagen
  • En euro i taget
  • Flytta hem
  • Den finlandssvenska matkulturdagen
  • Integritetspolicy
© 2025 Marthaförbundet