Endive med blåmögelost
Ingredienser
10 blad
endive
100 gram
blåmögelost
3 msk
smetana
10
valnötter
2 tsk
honung
Gör så här:
- Skölj och plocka bladen på endivesalladen. Placera sedan ut på ett serveringsfat.
- Skär valnötterna i mindre bitar och rosta försiktigt i en torr panna.
- Bryt ner osten i en bunke och blanda med smetana.
- Klicka ut oströran på varje endiveblad och toppa med rostade valnötter.
- Avsluta med att ringla honung över bladen. Servera som drinktilltugg.
![Endive med blåmögelost](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/endive_med_blamogelost_w.jpg 1152w)