Färsbiffar med lever
Ingredienser
4 portioner
½ kg
nötlever
½ kg
hörnstek
3 tsk
vitlökspasta
2 tsk
curry
1 tsk
vitpeppar
2
ägg
1 tsk
salt
- Strö salt på köttet.
- Mal köttet och levern om vartannat. Köttet får gärna vara halvfruset, då blir bindningen bättre.
- Blanda ner övriga ingredienser till en jämn smet. Forma biffar.
- Stek i stekpanna och servera med potatis, lingonsylt och syrad kål eller morot.
![Färsbiffar med lever](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/D2A6772-1.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/D2A6772-1.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/D2A6772-1.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/D2A6772-1.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/D2A6772-1.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/D2A6772-1.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/D2A6772-1.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/D2A6772-1.jpg 1152w)