Färskgröt med solrosfrön & bär
Ingredienser
1 portion
2 dl
ekoflingor av valfritt sädesslag
3 dl
havremjölk, sojamjölk eller äppelsaft
2 msk
solrosfrön
Blåbär, jordgubbar, naturell yoghurt, myntablad, solrosfrön, honung
Så gör du
- Blanda flingor och havremjölk i en skål och låt stå övertäckt över natten i rumstemperatur.
- Servera med färska bär, naturell yoghurt, honung, solrosfrön och färsk mynta.
![Färskgröt med solrosfrön & bär](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/ragrot.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/ragrot.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/ragrot.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/ragrot.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/ragrot.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/ragrot.jpg 1152w)