Fiskfärsbiffar
Ingredienser
200 g
gäddfilé
200 g
forellfilé
½ dl
skorpmjöl
1 ½ dl
grädde
1
ägg
1 dl
finklippt gräslök
1 tsk
salt
1 krm
vitpeppar
Smör till stekning
Så gör du
- Blanda grädde och skorpmjöl i en skål.
- Skär fiskfilén i bitar. Kör fisk, salt och peppar till en massa i matberedare. Blanda fiskmassan med ströbrödet och blanda i ett ägg och den finklippta gräslöken.
- Forma åtta biffar med vattensköljda händer. Stek biffarna i smör i cirka fyra minuter per sida.
![Fiskfärsbiffar](/uploads/Recept/_1200x867_crop_center-center_82_line/MG_3770.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x716_crop_center-center_82_line/MG_3770.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x1433_crop_center-center_61_line/MG_3770.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x555_crop_center-center_60_line/MG_3770.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x1110_crop_center-center_45_line/MG_3770.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x416_crop_center-center_60_line/MG_3770.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x832_crop_center-center_45_line/MG_3770.jpg 1152w)