Fiskpinnar
Ingredienser
1 dl
speltmjöl
1 dl
skorpsmulor
1
ägg
250 g
gösfilé
Salt, peppar
Smör till stekning
Så gör du
- Fördela ägg (vispa sönder gulan med en gaffel), skorsmulor och mjöl på varsin tallrik.
- Skär bort benen från gösfiléerna och skär varje filé i sex delar. Salta och peppra fiskbitarna.
- Vänd fiskbitarna först i mjöl sedan i ägg och sist i skorpsmulor.
- Stek på medelvärme i smör cirka 3 minuter per sida. Servera exempelvis med kokt potatis, remouladsås och råkost.
![Fiskpinnar](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/3D0A5844.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/3D0A5844.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/3D0A5844.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/3D0A5844.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/3D0A5844.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/3D0A5844.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/3D0A5844.jpg 1152w)