Fiskröra
Ingredienser
200 g
rökt fisk, till exempel sik
2 dl
gräddfil
½
rödlök
½ knippe
dill
1 msk
saft av citron
Svartpeppar
Så gör du
- Dela fiskköttet i bitar och ta bort ben.
- Skala och finhacka lök och dill.
- Blanda alla ingredienser med citron och svartpeppar. Servera exempelvis i tunnbröd eller på rågbröd.
![Fiskröra](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/sid20.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/sid20.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/sid20.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/sid20.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/sid20.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/sid20.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/sid20.jpg 1152w)