Fisktortilla
Ingredienser
400 g
mört, id eller gäddfileer
en nypa
salt
en nypa
socker
1
rödlök
½
purjolök
2–3 msk
smör, smält
4
tortillor
- Mal eller finhacka fiskfilé, tillsätt socker och salt samt en lite citronsaft.
- Fräs rödlök och purjolök i smör.
- Smält smör och pensla på tortillaplättar.
- Lägg fisken på tortillan, lägg löken ovanpå, vik ihop tortillan och stek i 8–10 min i 180 graders ugn.
![Fisktortilla](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/mort.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/mort.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/mort.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/mort.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/mort.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/mort.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/mort.jpg 1152w)