Fruktsallad med honung & nötter
Ingredienser
3 portioner
2
ekologiska kiwifrukter
1
äpple
1
ekologisk banan
½
färsk ekologisk ananas eller 1 liten konservburk ananas i kuber
1
ekologisk apelsin
2 dl
apelsinsaft (färskpressad eller färdig köpt)
3 msk
naturell yoghurt
3 msk
rinnande honung
3 msk
valnötter, hasselnötter eller mandlar
Så gör du
- Ta fram ett skärbräde. Skala kiwifrukterna, äpplet, bananen, ananasen och apelsinen. Skär frukterna i lika stora bitar. Sätt allt i en skål.
- Häll saften över salladen.
- Hacka nötterna i små bitar.
- Dela fruktsalladen i tre portionsskålar. Klicka över 1 msk yoghurt per portion och låt 1 msk honung rinna över yoghurten. Strö över nötterna.
![Fruktsallad med honung & nötter](/uploads/Recept/_1200x1798_crop_center-center_82_line/fruktsallad.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1486_crop_center-center_82_line/fruktsallad.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1151_crop_center-center_60_line/fruktsallad.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x863_crop_center-center_60_line/fruktsallad.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1726_crop_center-center_45_line/fruktsallad.jpg 1152w)