Fyllda ägghalvor
Ingredienser
4
hårdkokta ägg
150 g
varmrökt lax
1 msk
dill
2 msk
gräddfil
1 msk
lätt majonnäs
Så gör du
- Skala äggen och skär dem i halvor. Ta ur äggulorna och mosa dem. Blanda dem med den urbenade, finhackade laxen, dillen, gräddfilen och lätt majonnäs.
- Fyll blandningen i ägghalvorna och garnera med dill. Lägg äggen på ett vackert fat.
![Fyllda ägghalvor](/uploads/Recept/_1200x1798_crop_center-center_82_line/MG_4364.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1486_crop_center-center_82_line/MG_4364.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1151_crop_center-center_60_line/MG_4364.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x863_crop_center-center_60_line/MG_4364.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1726_crop_center-center_45_line/MG_4364.jpg 1152w)