Gäddbiffar
Ingredienser
800 g
fiskfärs eller filéer som mals till färs
3 dl
grädde
1
ägg
15 g
salt
3 dl
kokta krossade korngryn
timjan
vitpeppar
Gör så här:
- Mal fisken och blanda ner kryddor och vätska. Ju kallare fisken är desto bättre bindningsförmåga har den.
- Vänd ner de kokta korngrynen till sist. Forma biffar och stek dem i smör eller olja.
- Servera biffarna tillsammans med en sallad.
![Gäddbiffar](/uploads/_1200x1799_crop_center-center_82_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 1200w, /uploads/_2400x3599_crop_center-center_61_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 2400w, /uploads/_992x1487_crop_center-center_82_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 992w, /uploads/_1984x2975_crop_center-center_61_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 1984w, /uploads/_768x1151_crop_center-center_60_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 768w, /uploads/_1536x2303_crop_center-center_45_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 1536w, /uploads/_576x863_crop_center-center_60_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 576w, /uploads/_1152x1727_crop_center-center_45_line/gaddbiffar_foto_KarinLindroos.jpg 1152w)