Glödgad pepparrotsgädda
Ingredienser
½ dl
smetana eller crème fraiche
1 msk
riven pepparrot
1 dl
torkade trattkantareller
Gädda (öppnad från ryggen)
Fiskargarn och stoppnål
Så gör du
- Öppna gäddan från ryggsidan, ta ut ryggraden och inälvorna.
- Fyll gäddan med blandningen på pepparrot och trattkantareller.
- Sy fast gäddan och rulla in den i vått tidningspapper.
- Lägg fiskpaketet på grillen i 30–60 minuter, sväng på det med jämna mellanrum.
![Glödgad pepparrotsgädda](/uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/3D0A1497_190412_191845.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/3D0A1497_190412_191845.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/3D0A1497_190412_191845.jpg 576w)