Glögg med bär
Ingredienser
1 l
utspädd lingon- eller tranbärssaft
2
kanelstänger
2 dl
blåbär
1 dl
socker
Så gör du
- Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp. Låt stå och dra i 20 minuter. Sila blandningen i en stor skål eller i annan kastrull.
- Hetta upp glöggen före servering.
- Dekoration: Ta några lingon och lingonblad på cocktailstickor och lägg dem i glöggmuggen.
![Glögg med bär](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/kakor1.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/kakor1.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/kakor1.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/kakor1.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/kakor1.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/kakor1.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/kakor1.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/kakor1.jpg 1152w)