Glöggtilltugg med hjortronsylt och färskost
Ingredienser
2
smördegsplattor
75 g
naturell färskost
¾ dl
hjortronsylt
- Sätt på ugnen på 225 grader.
- Ta fram smördegsplattorna ur frysen och låt tina ca 5 minuter på bakplåtspapper eller bakbord. Skär varje platta i åtta fyrkanter med en degsporre eller kniv.
- Tryck med tummen en liten fördjupning på mitten av varje fyrkant och placera en liten klick färskost och sylt ovanpå.
- Grädda snittarna 10 minuter i 225 grader i mitten av ugnen.
![Glöggtilltugg med hjortronsylt och färskost](/uploads/_1200x800_crop_center-center_82_line/julkalender_snittar.jpg 1200w, /uploads/_2400x1600_crop_center-center_61_line/julkalender_snittar.jpg 2400w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/julkalender_snittar.jpg 992w, /uploads/_1984x1322_crop_center-center_61_line/julkalender_snittar.jpg 1984w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/julkalender_snittar.jpg 768w, /uploads/_1536x1024_crop_center-center_45_line/julkalender_snittar.jpg 1536w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/julkalender_snittar.jpg 576w, /uploads/_1152x768_crop_center-center_45_line/julkalender_snittar.jpg 1152w)