Gös med vita vinbär
Ingredienser
2 portioner
300 g
gösfilé
1 msk
smör till stekning
2 msk
mjöl till panering
Salt och vitpeppar
1 dl
vita vinbär
1 dl
grädde (vatten)
Så gör du
- Torka av gösfiléerna med hushållspapper. Vänd i saltat och kryddat mjöl.
- Stek på medeltemperatur tills filéerna fått fin färg.
- Tillsätt bären i pannan med grädde och eventuellt en skvätt vatten. Låt koka upp och servera tillsammans med kokt potatis.
![Gös med vita vinbär](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8435_190412_191451.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8435_190412_191451.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8435_190412_191451.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8435_190412_191451.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8435_190412_191451.jpg 1152w)