Grillade grönsaker
Ingredienser
paprikor i olika färg
tomater
zucchini
aubergine
lök
svamp (karljohan, fårticka, eller odlad svamp, såsom portobello eller champinjon)
Gör så här:
- Beräkna cirka 200–300 gram grönsaker per person. Skär de sköljda grönsakerna i lämpliga bitar.
- Tänd grillen. Pensla grönsakerna med olja och en skvätt sojasås under grillningen.
- Servera med olika röror och ett gott bröd.
![Grillade grönsaker](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/grillade_gronsaker_w.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/grillade_gronsaker_w.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/grillade_gronsaker_w.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/grillade_gronsaker_w.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/grillade_gronsaker_w.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/grillade_gronsaker_w.jpg 1152w)