Rotsakssbiffar med rödbetstzatziki
Ingredienser
2 dl
rivna eller strimlade morötter
2 dl
rivna eller strimlade palsternackor
1 dl
strimlad purjolök
2 dl
grovt riven potatis
1 tsk
olja
2
ägg
Salt, peppar
Så gör du
- Blanda alla grönsakerna och potatis med uppvispat ägg. Krydda med salt och peppar. Blanda väl.
- Hetta upp en stekpanna och tillsätt olja eller margarin. Klicka ut smeten i plättpanna och stek på medelvärme 2–3 minuter på varje sida. Håll biffarna varma. Servera med rödbetstzatziki.
![Rotsakssbiffar med rödbetstzatziki](/uploads/Recept/_1200x799_crop_center-center_82_line/MG_8597.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x661_crop_center-center_82_line/MG_8597.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x1322_crop_center-center_61_line/MG_8597.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x511_crop_center-center_60_line/MG_8597.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x1023_crop_center-center_45_line/MG_8597.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x383_crop_center-center_60_line/MG_8597.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x767_crop_center-center_45_line/MG_8597.jpg 1152w)