Grönsaksknyten på grillen
Ingredienser
4
kokta potatisar
½
paprika
100 g
zucchini
100 g
aubergine
½
rödlök
100 g
gröna bönor
100 g
fetaost
Några blad basilika
Salt, svartpeppar
2 msk
olja
Så gör du
- Skär potatisen i klyftor och de övriga grönsakerna i passliga munsbitar. Lägg alla grönsaker i en skål och ringla olja över. Salta och peppra enligt smak. Blanda runt så att oljan och kryddorna fördelas jämt.
- Riv fyra folieark (cirka 30 cm långa) och fördela grönsakerna i mitten av arken. Dela fetan i fyra bitar och lägg på grönsakerna. Riv basilikabladen lite mindre och lägg även dem på grönsakerna.
- Vik först två sidor mot varandra och rulla sedan de andra sidorna mot mitten så att det bildas ett paket.
- Grilla på svag värme i cirka 15 minuter. Servera eventuellt med en klick turkisk yoghurt.