Hallonfyllda havreflarnsbakelser
Ingredienser
25–30 havreflarn
3 dl
havreflingor
150 g
smält smör
¾ dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
2 ½ dl
socker
1
ägg
Fyllning
1 ½ dl
florsocker (eller mer enligt smak)
150 g
turkisk yoghurt
1 ½ dl
färska inhemska hallon
Så gör du
- Blanda ihop alla ingredienser till smeten.
- Klicka smeten med tesked långt ifrån varandra på en plåt beklädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 graders ugn i cirka 10 minuter.
- Blanda samman florsockret med yoghurten och rör försiktigt i hallonen. Bred en klick fyllning på ett flarn och sätt en hatt ovanpå.
![Hallonfyllda havreflarnsbakelser](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/havreflarn.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/havreflarn.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/havreflarn.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/havreflarn.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/havreflarn.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/havreflarn.jpg 1152w)