Hallonskoj
Ingredienser
En munsbit
1–2
hallon
1
hallonblad
1 nypa
socker
Så gör du
- Lägg hallonbladet med den gröna sidan uppåt i en stekpanna. Lägg en nypa socker och 1–2 hallon i mitten av bladet.
- Värm upp stekpannan så att sockret smälter och bladet vänder sig mot mitten. Låt svalna en stund och ät upp.
![Hallonskoj](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8794_190412_191526.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8794_190412_191526.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8794_190412_191526.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8794_190412_191526.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8794_190412_191526.jpg 1152w)