Inlagda granskott & enbärsskott
Ingredienser
1 dl
ättika
2 dl
socker
3 dl
vatten
cirka 5 dl
granskott och enbärsskott
Gör så här
- Värm upp lagen med ättika, socker och vatten, tills sockret har löst sig. Packa granskotten och enbärsskotten tätt i en burk och häll på lagen. Förvara i kylskåp. Går att användas efter en dag.
- De inlagda skotten passar bra till vilt, rött kött, paté, salami, lufttorkad skinka eller ost.
![Inlagda granskott & enbärsskott](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/31_D2A0037.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/31_D2A0037.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/31_D2A0037.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/31_D2A0037.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/31_D2A0037.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/31_D2A0037.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/31_D2A0037.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/31_D2A0037.jpg 1152w)