Julstjärna med fiskfyllning
Ingredienser
100 g
kallrökt lax
100 g
gravad lax
½
rödlök
1 dl
grädde
1 dl
crème fraiche
2 msk
färsk hackad dill
½
citron
Svartpeppar
Så gör du
- Hacka fisken i små bitar. Skala rödlöken och hacka den i små tärningar.
- Häll grädden i en metall- eller glasskål och vispa till skum. Tillsätt alla ingredienser och blanda.
- Fyll en spritspåse med fyllningen och spritsa på gräddade jultårtor.
![Julstjärna med fiskfyllning](/uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/1D2A2767_190412_191720.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/1D2A2767_190412_191720.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/1D2A2767_190412_191720.jpg 576w)