Kall mannagrynspudding ur Marthas kokbok
Ingredienser
4 portioner
1 l
mjölk
1 ½–2 dl
mannagryn
(2 msk)
russin
1–2 msk
socker
1 ägg
citron
2–3 msk
smör
Så gör du
- Koka en vanlig mannagrynsgröt. Låt den svalna.
- Tillsätt ägg, socker, smör, rivet citronskal och de sköljda russinen.
- Sätt smeten i vattensköljd form (eller kaffekoppar) och låt den kallna.
- Stjälp upp den, servera den övergjuten med saftsås eller karamellsås.
![Kall mannagrynspudding ur Marthas kokbok](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/D2A4595.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/D2A4595.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/D2A4595.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/D2A4595.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/D2A4595.jpg 1152w)