Kålrotslåda från Marthas kokbok
Ingredienser
600 g
kålrötter
Vatten, salt
1 ½ dl
stötbröd
1 ½ dl
mjölk
2 msk
smält smör
2
ägg
Salt, vitpeppar
Så gör du
- Ansa kålrötterna, skala och koka dem mjuka i saltat vatten. Passera dem eller mal dem med kvarn.
- Tillsätt övriga ingredienser. Avsmaka.
- Fyll massan i smord form och grädda den i 200 graders ugn.
![Kålrotslåda från Marthas kokbok](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/lador2.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/lador2.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/lador2.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/lador2.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/lador2.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/lador2.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/lador2.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/lador2.jpg 1152w)