Lingongravad id
Ingredienser
500 g
idfilé
25 g
grovt havssalt
30 g
socker
1 dl
lingon
Krossad vitpeppar
Så gör du
- Strö salt, socker och vitpeppar på fisken. Krossa lingonen lätt och fördela krosset över fiskens filéyta.
- Linda in filen tätt i plastfolie och låt stå i kylskåpet minst ett dygn.
- Skrapa filén ren och skär tunna skivor av den gravade iden.
![Lingongravad id](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/3D0A3552web_190412_192614.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/3D0A3552web_190412_192614.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/3D0A3552web_190412_192614.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/3D0A3552web_190412_192614.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/3D0A3552web_190412_192614.jpg 1152w)