Marinerade inhemska bondbönor
Ingredienser
3 dl
kokta bondbönor (enligt förpackningens bruksanvisning)
Dressing
½ dl
rypsolja eller god olivolja
1 msk
balsamvinäger eller citronsaft
Lite
flingsalt och svartpeppar från kvarnen
1 dl
finklippt persilja eller basilika
2
vitlöksklyftor, pressade
Så gör du
- Rör ihop dressingen och häll över de avsvalnade bondbönorna.
- Låt stå svalt och ”dra” några timmar. Servera på buffébordet, till sallad eller i wraps.
![Marinerade inhemska bondbönor](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/mat7.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/mat7.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/mat7.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/mat7.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/mat7.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/mat7.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/mat7.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/mat7.jpg 1152w)