Mousse på gäddrom
Ingredienser
5–6 portioner
150 g
gäddrom
1 liten
rödlök
½ kruka
gräslök
1
kokt ägg
1 dl
vispgrädde
120 g
smetana
1 tsk
citronsaft
1
nypa vitpeppar
Så gör du
- Låt rommen rinna av i en finmaskig sil i några timmar i kylen.
- Koka ägget och låt svalna.
- Skala och finhacka rödlöken samt gräslöken. Mosa det kokta ägget. Vispa grädden.
- Blanda ihop alla ingredienser, rör om varsamt
![Mousse på gäddrom](/uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/3D0A3538web_190412_192613.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/3D0A3538web_190412_192613.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/3D0A3538web_190412_192613.jpg 576w)