Muggkaka med bär
Ingredienser
2 portioner
½
banan
¾ dl
havreflingor
1 msk
vetemjöl
½ dl
bär, använd dina favoritbär
1
ägg
1 msk
olja
1 dl
turkisk yoghurt
½ tsk
vaniljsocker
Så gör du
- Mosa bananen med en gaffel. Blanda ner havreflingor och vetemjöl. Rör ner ägget. Blanda i bären.
- Pensla två muggar som tål mikro med olja. Klicka ner smeten muggarna och grädda i cirka 1 ½ minut i mikron. Blanda yoghurt med vaniljsocker och klicka på kakorna.
![Muggkaka med bär](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8807_190412_191524.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8807_190412_191524.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8807_190412_191524.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8807_190412_191524.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8807_190412_191524.jpg 1152w)