Pepparkakstrifle med vinbär
Ingredienser
1 dl
grädde
1 dl
fet yoghurt
10–15
pepparkakor
½ l
röda vinbär, frusna
Så gör du
- Vispa upp grädden till hårt skum.
- Krossa pepparkakorna. Blanda alla ingredienser, men lämna 1 dl vinbär till dekoration.
- Sleva upp i 4–5 portionsskålar, dekorera med vinbär och servera genast som dessert.
![Pepparkakstrifle med vinbär](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8276.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8276.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/MG_8276.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8276.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_8276.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8276.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8276.jpg 1152w)