Pesto på svartvinbärsblad
Ingredienser
½ l
vinbärsblad, löst packat
2
vitlöksklyftor
½ dl
frön eller nötter
50 g
hårdost med god smak, exempelvis emmental
1 dl
olja
Svartpeppar, salt
Så gör du
- Skala vitlöken.
- Mixa alla ingredienser till en sås. Smaka av med salt och peppar.
- Servera på rostat bröd eller till pasta. Peston är färskvara och håller sig endast ett par dagar i kylskåp
![Pesto på svartvinbärsblad](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_6840_190412_191528.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_6840_190412_191528.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_6840_190412_191528.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_6840_190412_191528.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_6840_190412_191528.jpg 1152w)