Pyttipanna
Ingredienser
2 portioner
6
potatisar
½ l
kantareller eller annan svamp
2
lökar
2
ägg
200 g
grillad kyckling
Smör och olja till stekning
Ättiksinläggningar till servering
Så gör du
- Skala och tärna potatisen och svampen. Finhacka löken.
- Stek allt i smör och olja tills allt är lagom mjukt.
- Stek äggen. Värm upp kycklingen och blanda samman. Servera gärna tillsammans med en kall öl.
![Pyttipanna](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_6903.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_6903.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_6903.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_6903.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_6903.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_6903.jpg 1152w)