Rabarbersaft
Ingredienser
1 kg
rabarber
½ kg
socker
3
citroner
2 kvistar
mynta
Vatten
Så gör du
- Skär rabarbern i bitar och citronerna i skivor.
- Varva rabarber, citroner och socker i lämpligt kärl.
- Häll över så mycket kokande vatten att det täcker innehållet.
- Sila det följande dag och häll drickan på flaskor. Förvaras svalt. Servera med is.
![Rabarbersaft](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/rabarbersaft_190520_073448.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/rabarbersaft_190520_073448.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/rabarbersaft_190520_073448.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/rabarbersaft_190520_073448.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/rabarbersaft_190520_073448.jpg 1152w)