Rabarbersylt med vanilj
Ingredienser
300 g
rabarber
1 msk
vatten
1 tsk
vaniljpulver
150 g
syltsocker
Så gör du
- Skiva rabarbern.
- Lägg rabarber, vatten och socker i kastrull.
- Koka utan lock i cirka 10 minuter. Rör om då och då. Skumma av sylten.
- Blanda ner vaniljpulvret och häll upp på väl rengjord burk.
![Rabarbersylt med vanilj](/uploads/_1200x799_crop_center-center_82_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 992w, /uploads/_768x511_crop_center-center_60_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 768w, /uploads/_1536x1023_crop_center-center_45_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 1536w, /uploads/_576x383_crop_center-center_60_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 576w, /uploads/_1152x767_crop_center-center_45_line/1D2A8259web_190412_191831.jpg 1152w)