Räk- & äggfyllda tunnbröd
Ingredienser
2 portioner
2
tunnbröd
75 g
upptinade räkor
2
kokta ägg
½ tsk
citronpeppar
100 g
färskost
4
salladsblad
2 tsk
klippt dill
Så gör du
- Koka äggen.
- Tina upp räkorna i ett durkslag och skölj dem snabbt. Låt rinna av på ett hushållspapper. Skär räkor och ägg i mindre bitar.
- Blanda räkor, ägg, citronpeppar och dill i en skål.
- Bred färskost på brödet. Lägg salladsbladen ovanpå och sedan räk- och äggblandningen.
![Räk- & äggfyllda tunnbröd](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/rakfyllda-tunnbrod.jpg 1152w)