Randig glass
Ingredienser
6 glasspinnar
1 dl
turkisk yoghurt
½ msk
honung
1 krm
vaniljpulver
250 g
jordgubbar
2 msk
outspädd blandsaft
Så gör du
- Mixa bär med saft till en jämn smet.
- Blanda yoghurt, honung och vaniljpulver i en skål.
- Varva yoghurt och med bärsmet i glassformar. Låt stå i frysen minst 6 timmar.
![Randig glass](/uploads/_1200x799_crop_center-center_82_line/1D2A8302web_190412_191837.jpg 1200w, /uploads/_992x660_crop_center-center_82_line/1D2A8302web_190412_191837.jpg 992w, /uploads/_768x511_crop_center-center_60_line/1D2A8302web_190412_191837.jpg 768w, /uploads/_576x383_crop_center-center_60_line/1D2A8302web_190412_191837.jpg 576w, /uploads/_1152x767_crop_center-center_45_line/1D2A8302web_190412_191837.jpg 1152w)