Röd quinoa med rödbeta, getostkräm & rostade pumpafrön
Ingredienser
2
rödbetor
3 dl
quinoa
Ekologisk grönsaksbuljong
2 dl
crème fraiche
50 g
getost
½–1
pressad vitlöksklyfta
Olivolja
Salt, peppar
Dekoration
Rucola och bladpersilja
50 g
rostade pumpafrön
Så gör du
- Skala och skär rödbetorna i klyftor.
- Koka quinoan och rödbetsklyftorna i grönsaksbuljong tills de är mjuka.
- Blanda ihop övriga ingredienser till getostkrämen.
- Dekorera med rucola och persilja, strö över rostade pumpafrön och servera med getostkrämen.
![Röd quinoa med rödbeta, getostkräm & rostade pumpafrön](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/paskbuffe3.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/paskbuffe3.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/paskbuffe3.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/paskbuffe3.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/paskbuffe3.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/paskbuffe3.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/paskbuffe3.jpg 1152w)