Rökt fiskröra
Ingredienser
150 g
rökt fisk, exempelvis abborre, mört, sik, sutare eller braxen
1 ½ dl
gräddfil
3–4 msk
ättiksgurka
Dill
Så gör du
- Rensa fisken till filéer. Skär den fint.
- Tillsätt gräddfil, finhackad ättiksgurka och finhackad dill. Rör om försiktigt.
- Portionera ut röran i en stor klick på varje tallrik. Servera med bröd eller nypotatis.
![Rökt fiskröra](/uploads/Recept/_1200x800_crop_center-center_82_line/3D0A1547.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x1600_crop_center-center_61_line/3D0A1547.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x661_crop_center-center_82_line/3D0A1547.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x1322_crop_center-center_61_line/3D0A1547.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x512_crop_center-center_60_line/3D0A1547.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x1024_crop_center-center_45_line/3D0A1547.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x384_crop_center-center_60_line/3D0A1547.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x768_crop_center-center_45_line/3D0A1547.jpg 1152w)