Marmelad med squash & rönnbär
Ingredienser
1 kg
squash
½ kg
rönnbär
1 dl
vatten
9 dl
socker
Så gör du
- Riv squashen grovt. Tvätta rönnbären. Lägg vatten, bär och squash i en kastrull och koka tills squashen är mjuk.
- Tillsätt socker och koka utan lock på svag värme tills bären har gått sönder och blandningen blir marmeladaktig.
- Häll upp på väl rengjorda och uppvärmda burkar.
![Marmelad med squash & rönnbär](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/11_D2A5069.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/11_D2A5069.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/11_D2A5069.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/11_D2A5069.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/11_D2A5069.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/11_D2A5069.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/11_D2A5069.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/11_D2A5069.jpg 1152w)