Rönnbärsvinäger
Ingredienser
1 dl
rönnbär
1 tsk
socker
1 ½ dl
vit balsamvinäger
Så gör du
- Plocka hela och fina rönnbär. Skölj och rensa väl.
- Häll upp alla ingredienser i ren flaska och låt stå en månad i rumstemperatur.
- Sila bort bären och förvara vinägern i kylskåp.
- Använd till sallad.
- På samma sätt kan du göra smaksatt hallonvinäger.
![Rönnbärsvinäger](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/11_D2A7689.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/11_D2A7689.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/11_D2A7689.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/11_D2A7689.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/11_D2A7689.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/11_D2A7689.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/11_D2A7689.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/11_D2A7689.jpg 1152w)