Rostad ekologisk mysli med honung
Ingredienser
5 nävar
ekologiska havreflingor
1 näve
ekologiska solrosfrön
½ dl
sesamfrön
1 dl
mandlar
1 dl
cashewnötter
½ dl
rybsolja
2 dl
rinnande honung
Så gör du
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda alla torra ingredienser i en djup skål. Häll oljan och honungen över och rör om väl.
- Lägg bakplåtspapper på en ugnsplåt och sprid ut blandningen. Rosta myslin i ugnen i cirka 15 minuter eller tills de har blivit knapriga.
- Förvara myslin i en glasburk med lock eller i en lufttät plastburk. Servera med yoghurt eller mjölk till frukost eller mellanmål.
![Rostad ekologisk mysli med honung](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/mysli.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/mysli.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/mysli.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/mysli.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/mysli.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/mysli.jpg 1152w)