Rotsaksbiffar
Ingredienser
4 portioner
6 dl
valfria rivna rotsaker (t.ex. morot, palsternacka, rotselleri)
1
ägg
1 msk
potatismjöl
½ tsk
salt
peppar
örtkrydda (dragon, rosmarin eller basilika)
Gör så här
- Knäck ägget i en skål och vispa upp.
- Tillsätt de finrivna rotsakerna och potatismjöl. Smaksätt.
- Forma till biffar och stek.
- Servera till exempel med grynost eller som en hamburgare.
![Rotsaksbiffar](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_6612.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/MG_6612.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_6612.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/MG_6612.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_6612.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_6612.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_6612.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_6612.jpg 1152w)